Årgang 54

Hverken fyrre, fed eller færdig!


Så gjorde jeg det alligevel …

Selv om jeg egentlig havde besluttet at lade den kære blog gå heden, så – ja, jeg skyder skylden på endnu en søvnløs nat og ikke tilstrækkeligt med dårlige tv-programmer til at falde i søvn til – ja, så købte jeg lige endnu et domæne. Jeg har tidligere haft et enkelt .com domæne, men det ligger lang tid tilbage. Når jeg nu har et igen, er det fordi jeg vil have WordPress til at drive domænet. Jeg gider ikke mere rode rundt med det tekniske, og jeg går ud fra, at WordPress er de rette til at drive foretagendet, idet det er dem der har “opfundet” softwaren, som jeg for lang tid siden egentlig var godt hjemme i. Det er jeg så, efter længere tids pause, ikke mere. Jeg har også mistet interessen for at rode rundt i maskinrummet, mens jeg måske nok har et par ting, jeg godt vil have skrevet om, inden jeg er færdig, og jeg tror ikke rigtig, at Gyldendal ville være friske på at publicere mig.

Jeg tror ikke, jeg vil bruge penge på at få lov til at importere min “gamle” database. Så udødeligt var det jo alligevel ikke, og jeg skriver fremdeles mest for min egen skyld! Måske risikerer jeg også at importere nogle af de mindre hensigtsmæssige “features”, så det. Dette var min velkomst, mere får man ikke for den 5-øre!

Bortset fra et billede af kattene. Jeg skal lige se, om det lader sig gøre at sætte billeder i mine indlæg. Ikke at det er specielt vigtigt, men det er jo rart at kunne.Ét svar til “Så gjorde jeg det alligevel …”

  1. Dette blot for at afprøve, om kommentarfunktionen virker

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Om mig

Jeg er en ældre (pt. 68-årig) dame, der tidligere drev bloggen på aargang54.dk.

Hvis du ønsker at kommentere eller læse andres kommentarer, kan du klikke på det enkelte indlægs titel, og kommentarfeltet kommer frem

Blogroll

%d bloggers like this: