Årgang 54

Hverken fyrre, fed eller færdig!


Fejl fyrre i tredje

At det var rigtigt af mig at beslutte fremover at blogge uden besøg i maskinrummet er hermed til fulde bevist!

Jeg kan kun beklage det, men det viser sig, at visse kommentarer er røget i en spammappe, som jeg ikke har kunnet få øje på før i dag. Nu har jeg så fundet den og sluppet de relevante kommentarer “fri”. Forhåbentlig er problemet klaret nu, dels fordi disse kommentatorer nu er knæsat som velkomne gæster, dels fordi jeg ved, hvor jeg skal kigge for at se, om noget er røget i den forkerte skuffe.

Dernæst har jeg faktisk gjort et par forsøg på at få indlæg og kommentarer fra Aargang54.dk med herover. Først rettede jeg henvendelse til den såkaldte “support” her på WordPress.com. Jeg mener, jeg betaler trods alt 750 kr. p.a. for at være her, så lidt kunne de vel være behjælpelige med? Men nej, det kan de ikke. Først lader de, som om de ikke forstår hvad jeg taler om. Dernæst, da de bliver klar over, at den trods alt ikke går, henviser de til, at jeg skal have fat i en “developer” (mod betaling) for at lave den slags. At jeg før har flyttet min blog flere gange uden hjælp er de totalt døve for. Grunden til, at jeg ikke kan gøre det, er, at denne version af WordPress er dummet ned. Velsagtens for at dummernikker som jeg ikke skal kunne ødelægge noget, og for at de kan tage ekstra penge for at “hjælpe” folk. Det kommer ikke til at ske. Det er slemt nok med de 750 kr. p.a. Jeg er af den generation, der mener, at internettet skal være gennemskueligt og gratis. Det er det så desværre langt fra.

Jeg gjorde et andet forsøg, hvor jeg retablerede den gamle blog på eget domæne med henblik på at overføre indholdet med det “værktøj”, som denne “dumme” version af WordPress indeholder, men det mislykkedes også. Det var så den tredje fejl 40. Nu har jeg opgivet enhver tanke om at overføre alt det gamle. Der ligger nu også noget godt i det, som jeg egentlig havde affundet mig med: Der er ingen grund til at slæbe rundt på fortiden i alle detaljer. Det var jo trods alt ikke lutter lagkage, der var tale om. Eller “lut og lagkage”, som jeg så det bogstaveret for nylig. Måske er dette “rønnebærrene er sure”, men det får så være.

I forbindelse med dette har jeg i det mindste fået ryddet op. Jeg har to danske domæner tilbage. Det ene er Fjern-uv, og det andet er Stewart.dk, som vi bruger til vores e-mail adresser. Så har jeg domænet, som denne blog ligger på, og som andre varetager det tekniske på. I den grad. Det er da mere overskueligt. Og trods alt en del billigere, hvilket man ikke skal kimse ad. Enhver krone, der ikke bruges på noget forældet og overflødigt, kan bruges på noget nyttigt eller sjovt. Det er ikke så dårligt.7 svar til “Fejl fyrre i tredje”

 1. Godt du fandt ud af det. Jeg tænkte nok, at det var det, der var problemet med de bortfiltrerede kommentarer, og jeg var SÅ tæt på at skrive det i en kommentar til dig, men gjorde det ikke, fordi jeg var sikker på, at det havde du allerede tjekket. Det havde du så ikke …
  Det hænder en sjælden gang, at ægte og ganske uskyldige kommentarer hos mig havner i spamfilteret, men jeg bestræber mig på at tjekke det dagligt. Jeg kan anbefale at bede WP om at markere en kommentar som spam, når den indeholder to eller flere links. Det er ret effektivt.

  Liked by 1 person

  1. Problemet her var, at jeg ikke kunne se spammappen. Den er ikke synlig fra “forsiden”. Og så, at de har markeret helt tilforladelige kommentarer som spam, dvs. har været for agressive. Ak, ja. For meget og for lidt. Det der “lige tilpas” er åbenbart svært at opnå.

   Like

 2. Waugh, nu er jeg spændt på, om jeg virkelig et “frisat”. Det får vise sig om et lille øjeblik. Belært af erfaringen tager jeg lige kopi …

  Tænk, jeg har altid troet at WordPress.com var gratis. 750 kr. er slet ikke billigt, når jeg sammenligner med, at jeg giver lige knap 1.100 for 25 GB og fri trafik årligt hos cHosting.

  Liked by 1 person

 3. Nummer to gik ikke …

  Liked by 1 person

 4. WordPress er jo stadig gratis i den forstand, at man frit kan installere den på eget domæne. Det, man betaler for, er hosting hos WordPress.com. Det har man i mange år også kunnet få gratis, mod at lade dem vise reklamer. Så vidt jeg kan se, er det ikke sådan mere. Dog ser det ud til, at de mennesker, der har gratis konti fra før i tiden, kører videre med dem.

  Ja, det ser heldigvis ud til, at du ikke er havnet i spammappen denne gang!

  Like

  1. Nåh sådan – på en måde er det vel rimeligt nok, at man skal betale for hostingen.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Om mig

Jeg er en ældre (pt. 68-årig) dame, der tidligere drev bloggen på aargang54.dk.

Hvis du ønsker at kommentere eller læse andres kommentarer, kan du klikke på det enkelte indlægs titel, og kommentarfeltet kommer frem

Blogroll

%d bloggers like this: